ACTUALIDAD

Ròtova finalitza el projecte de modernització del polígon Les Masses

Dintre de les obres realitzades s’inclou la nau polivalent del poble, que serà un edifici independent energèticament i eficient. Per a aconseguir-ho, s’han instal·lat unas plaques solars, entre altres reformes.

Aquest dijous 16 de gener, David Pardo (president de l’associació d’empresaris del polígon Les Masses) i Vicenta Lerma (consultora delegada de la junta) han visitat junt amb Jordi Puig (alcalde de Ròtova), Vicent Pons i Manolo Domínguez (tècnics municipals) la nau polivalent del poble per a conéixer les reformes dutes a terme en l’espai dins del projecte de millora, modernització i dotació d’infraestructures al polígon industrial les Masses de Ròtova. 

Aquest projecte ascendeix a 191.190.28 € i va estar adjudicat a Obresa Estudis i Assessorament Constructiu La Safor SL. Les obres estan cofinançades per l’Institut Empresarial de Competitivitat Empresarial (IVACE), de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El projecte consisteix a desenvolupar obres i instal·lacions per millorar la seguretat de l’espai i el trànsit i comunicació, amb la instal·lació de càmeres en circuit tancat; creació d’un carril bici d’una via pública senyalitzat; i instal·lació d’energia fotovoltaica en la nau polivalent municipal.

També s’han desenvolupat millores en les zones verdes mitjançant la implantació de zones de circuits biosaludables i millora de l’enjardinament en unes altres; millora viària i senyalització/identificació de carrers, amb la incorporació de rètols a manera de punt de referència per a conèixer totes les empreses situades als carrers del polígon; i la implementació de senyalització per als vianants, així com restauració de l’existent.


Ròtova inicia un nou projecte de modernització del polígon Les Masses

El cost ascendeix a 191.190.28 € i està cofinançat per l’IVACE, de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Ròtova està duent a terme les obres del projecte de millora, modernització i dotació d’infraestructures al polígon industrial les Masses de Ròtova. El cost del projecte ascendeix a 191.190.28 € i ha estat adjudicat a Obresa Estudis i Assessorament Constructiu La Safor SL. Les obres estan cofinançades per l’Institut Empresarial de Competitivitat Empresarial (IVACE), de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Les millores han estat treballades amb l’Associació d’Empresaris del Polígon les Masses del municipi.

El projecte consisteix a desenvolupar obres i instal·lacions per millorar la seguretat de l’espai i el trànsit i comunicació, amb la instal·lació de càmeres en circuit tancat; creació d’un carril bici d’una via pública senyalitzat; i instal·lació d’energia fotovoltaica en la nau polivalent municipal.

També es desenvoluparan millores en les zones verdes mitjançant la implantació de zones de circuits biosaludables i millora de l’enjardinament en unes altres; millora viària i senyalització/identificació de carrers, amb la incorporació de rètols a manera de punt de referència per a conèixer totes les empreses situades als carrers del polígon; i la implementació de senyalització per als vianants, així com restauració de l’existent.


TROBADA AMB L’EMPRESARIAT DEL POLÍGON INDUSTRIAL

El govern municipal i l’Associació d’Empreses Polígon Les Masses han posat en comú les necessitats, millores i propostes per al polígon industrial de Ròtova.

En esta primera reunió han pres part l’alcalde i responsable de Promoció Econòmica i Innovació, Jordi Puig Muñoz, la regidora de Medi Ambient i Canvi Climàtic, Isabel Pérez, Mari Carmen Faus i el president de l’A.E.P. Les Masses, David Pardo.

L’entitat té, entre les seues finalitat, promoure i defensar la iniciativa empresarial al Polígon Les Masses d’aquesta localitat i establir un canal de comunicació i de treball de amb l’Ajuntament, pel bé del polígon i la seua modernització, així com tot el que puga beneficiar el municipi.


Nueva página WEB.

El Polígono Industrial Les Masses de Rotova ha puesto en marcha esta página web. En el portal, accesible desde el dominio www.lesmasses.es se incluye información que pretende ser una ventana permanentemente abierta al empresario y a la sociedad, constituyendo un escaparate para dar a conocer a nuestras empresas más allá de las fronteras del recinto industrial.

En cuanto a los aspectos técnicos, cabe señalar que tiene un diseño ‘responsive’ lo que implica que se adapta a los dispositivos móviles como smartphones o tablets, y además integra múltiples medios para la correcta ubicación y localización de las empresas, así como variadas formas de establecer contacto con las mismas.