Dintre de les obres realitzades s’inclou la nau polivalent del poble, que serà un edifici independent energèticament i eficient. Per a aconseguir-ho, s’han instal·lat unas plaques solars, entre altres reformes.

Aquest dijous 16 de gener, David Pardo (president de l’associació d’empresaris del polígon Les Masses) i Vicenta Lerma (consultora delegada de la junta) han visitat junt amb Jordi Puig (alcalde de Ròtova), Vicent Pons i Manolo Domínguez (tècnics municipals) la nau polivalent del poble per a conéixer les reformes dutes a terme en l’espai dins del projecte de millora, modernització i dotació d’infraestructures al polígon industrial les Masses de Ròtova. 

Aquest projecte ascendeix a 191.190.28 € i va estar adjudicat a Obresa Estudis i Assessorament Constructiu La Safor SL. Les obres estan cofinançades per l’Institut Empresarial de Competitivitat Empresarial (IVACE), de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

El projecte consisteix a desenvolupar obres i instal·lacions per millorar la seguretat de l’espai i el trànsit i comunicació, amb la instal·lació de càmeres en circuit tancat; creació d’un carril bici d’una via pública senyalitzat; i instal·lació d’energia fotovoltaica en la nau polivalent municipal.

També s’han desenvolupat millores en les zones verdes mitjançant la implantació de zones de circuits biosaludables i millora de l’enjardinament en unes altres; millora viària i senyalització/identificació de carrers, amb la incorporació de rètols a manera de punt de referència per a conèixer totes les empreses situades als carrers del polígon; i la implementació de senyalització per als vianants, així com restauració de l’existent.